Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.
St. Valentines, Love Birds Themed dinner
Valentine’s day at Talents – a night for true culinary foodies.
This year, we’re turning the holiday of love into an unforgettable gastronomic experience. Indulge in a menu inspired by Bulgarian flavors, paired with exquisite wines and a pinch of cool vibes.
Amuse Bouche
Круша с шест български подправки – Врачански мискет Бонония естейт
Pear with six types of Bulgarian spices – Vrachanski misktet, Bononia estaste
Cold Starter
Вариация от тиква с българско козе сирене, печени тиквени семки и горски билки – Димят Марян Сенс о ф тиърс
Pumpkin variations with Bulgarian goat cheese, roasted pumpkin seeds and forest herbs- Dimyat Maryan, Sense of tears
Hot Starter
Родопска синдермьо с отлежали български сирена, печени зеленчуци и домашен хляб ( за споделяне ) – Гъмза Боровица
Rhodope “Sindermyo” with aged Bulgarian yellow cheeses, grilled veggies and homemade bread – Gamza Borovitsa
Main
Еленско филе с горски диви гъби, опушен праз, бут от село Елена и сос с вино Рубин и боровинки, обвито в многолистно тесто – Мавруд § Рубин Меди вали, уайн мейкър селекшън
Venison fillet with forest mushrooms, smoked leeks, cured pork shank from Elena region with Rubin & cranberry sauce wrapped in filo pastry – Mavrud & Rubin Medi Valey, wine maker
Dessert
„Попара“ със сладко от сини сливи и червено вино, орехов кейк, крем от лайка и пяна от българско сирене – ликьор Зелени орехчета ЕМ.
“Popara” with jam from plums and red wine, walnut cake, chamomile cream and Bulgarian cheese espuma – Green walnut liquor EM