Събития

Заповядайте в ресторант "Таланти" на 9-ти Ноември, Петък. Нашите 3ти семестър бъдещи топ-шеф готвачи ще ви изненадат с невероятно меню подчертаващо красотата на традиционната и модерна Българска кухня! Не забравяйте да направите резервация.Амюз|Amuse Яйца по панагюрски Поширан жълтък | пана кота от кисело мляко и сирене...

Заповядайте в ресторант "Таланти" на 16-ти Ноември, Петък. Нашите 3ти семестър бъдещи топ-шеф готвачи ще ви изненадат с невероятно меню подчертаващо красотата на Шведската кухня. Може да погледнете страхотното меню от нашите студенти под текста! Не забравяйте да направите резервация.Амюз / Amuse Bouche ...

Заповядайте в ресторант "Таланти" на 23-ти Ноември, Петък. Нашите 3ти семестър бъдещи топ-шеф готвачи ще ви изненадат с невероятно меню подчертаващо красотата на  кухнята на Близкия Изток. Детайли по менюто скоро ще бъдат добавени в сайта ни и във фейсбук! Не забравяйте да направите резервация....

Заповядайте в ресторант "Таланти" на 30-ти Ноември, Петък. Нашите 3ти семестър бъдещи топ-шеф готвачи ще ви изненадат с невероятно меню подчертаващо красотата на Турската кухня. Детайли по менюто скоро ще бъдат добавени в сайта ни и във фейсбук! Не забравяйте да направите резервация....

Заповядайте в ресторант "Таланти" на 7-ми Декември, Петък. Нашите 3ти семестър бъдещи топ-шеф готвачи ще ви изненадат с невероятно меню подчертаващо красотата на Виетнамската кухня.Очевидно Виетнамската кухня не е само Фо и ориз. :) Погледнете менюто на нашите студенти за да се убедите в красотата...

Здравейте, за да може подобаващо да си пожелаем весели празници, нашите готвачи решиха, че най-уадчиния начин затова би била една превъзходна тематична пред Коледна вечеря и един такъв брън в Петък, 21-ви Декември. Опиянени от коледното настроение, нашите шеф-готвачи не издържаха на изкушението да се...

Имаме удоволствието да ви представим тематична вечер с нашия Шеф инструктор Шеф Фран! Франсиско е прекарал дълго време по света във класни ресторанти и различни локации където е обучвал майстори готвачи и развивал техните умения в кухнята. Имаме удоволствието той да е част от нашия...