Тематична вечер: Да поготвим с Алкохол

Тематична вечер: Да поготвим с Алкохол

Заповядайте в ресторант „Таланти“ на 12-ти Април за една неворятна тематична вечер, която цели да обърне специално внимание алкохола и как той взаимодейства с храната! Различните химични процеси при готвене с алкохол, могат наистина да Ви пренесат в една чудна страна на вкусове. Затова, нашите шеф готвачи превръщат кухнята в лаборатория и работят върху създаването на многостепенно меню, което при всички случай ще промени представите ви за алкохолните напитки.

Може да погледнете детайли по менюто под текста. Може да направите резервация директно през нашия сайт, фейсбук страница или на телефон: +359 2 421 90 68

Амюз/Amouse

ПОРТО

Сладък Индийски Хляб, Фоа Гра, Лавандула

PORT WINE

Honey Indian Bread, Foie Gras, Lavender

Стартер/Starter

ЛИКЬОР КАСИС

Салата от Пролетни Листа, Пюре от Тиква, Еспума с Моркови и Джинджифил

CREME DE CASSIS LIQUEUR

Spring Leaves Salad, Pumpkin Purèe, Carrot & Ginger Espuma

Основно ястие/Main Course

ПИНО НОАР

„Coq Au Vin“, Пюре от целина, Гратин от Сладък Картоф

PINOT NOIR

Coq Au Vin, Celery Purèe, Sweet Potato Gratin

Десерт/Dessert

ЛИКЬОР МЕНТА

Блонди, Глазирана Черница, Кули от Горски Плодове

MINT LIQUEUR

Blondie, Glazed Blackberry, Forrest Fruit Coulis

Побързайте, защото както винаги, местата ни са лимитирани.

Цената на цялото меню е само 42лв (без включени напитки)