Theme Night Swedish Cuisine / 16, November, 2018

Theme Night Swedish Cuisine / 16, November, 2018

Welcome to Talents restaurant on 16, November, Friday. Our 3rd semester future top-chefs will blow you away with a stunning menu based on traditional Swedish cuisine. Take a look at the delicious menu below the text! You can follow us on Facebook for other future updates. Don’t forget to book your table!

Амюз / Amuse Bouche

’Скаген’

Препечен хляб с маринована сьомга и лимонов хайвер

’Skagen’

Toasted bread with marinated salmon and lemon caviar

Стартер / Starter

Грахова супа с мента и сушена шунка

Pea Soup with mint and dry-cured ham

Основно ястие / Main course

Лаврак с гарнитура от кореноплодни зеленчуци и сос от печен чесън

Sea Bass with root vegetable garnish and roasted garlic sauce

Пре-Десерт / Pre-Dessert
Сорбе от червена боровинка с пяна от мента

Lingonberry sorbet with mint foam

Десерт / Dessert

’Семла’

Кардамонени бънчета със бадемова паста и бита сметана

’Semla’

Cardamom buns with almond paste and whipped cream

The menu set is priced at just 35 BGN (drink excl.)
Цялото меню за 35лв.