Modern Bulgarian Cuisine Theme Night / 9, November, 2018

Modern Bulgarian Cuisine Theme Night / 9, November, 2018

Welcome to Talents restaurant on 9, November, Friday. Our 3rd semester future top-chefs will blow you away with a stunning menu based on traditional Bulgarian cuisine. Take a look at the exciting menu below the text. You can follow us on Facebook for other future updates. Don’t forget to book your table!

Амюз|Amuse
Яйца по панагюрски
Поширан жълтък | пана кота от кисело мляко и сирене | червен пипер | масло
Eggs Panagyurishte style
Poached egg yolk | yogurt and white cheese panna cotta | paprika | butter

Предястие|Starter
Шкембе чорба
Терин от шкембе | гел от оцет и чесън | бульон
Tripe soup
Tripe terrine | vinegar and garlic gel | bouillon

Предястие|Starter
Шопска салата
Компресирани краставици | сорбе от домати | пяна от магданоз | маринован лук | печени чушки | хрупкаво сирене
Shopska salad
Compressed cucumbers | tomato sorbet | parsley foam | pickled onion | roasted red peppers | crispy white cheese

Основно ястие | Main course
Боб яхния със свинско
Глазирани свински ребра | пюре от боб | чипс от боб | глазирани моркови | пяна от лук
Beans stew with pork
Glazed pork ribs | beans puree | beans chips | glazed carrots | white onion foam

Десерт/Dessert
Бисквитена торта
Бисквити | крем от дюли | бял шоколад | крем с извара | сорбе от круши и дюли | чипс от круши
Biscuit cake
Biscuits | quince cream | white chocolate | cream with cottage cheese | pears and quince sorbet | pears chips

Избраните ястия само за 35 лева/ The entire menu for only 35 leva
(Напитките не са включени/ Drinks not included )