Гост готвач: Шеф Владимир Тодоров | HRC Alumni chef series

Гост готвач: Шеф Владимир Тодоров | HRC Alumni chef series

Започваме поредицата HRC Alumni chefs’ series и имаме удоволствието да ви представим Владимир Димитров, главен готвач на ресторант Бистрело! Влади е бивш възпитаник на академия HRC, който изкусно успява да разкаже история с менютата, които създава като главен готвач на Бистрело.
.
.
.
Този път на 29 юни, събота, Влади ще влезе в кухнята на ресторант Таланти, където заедно с екип от нашите студенти от 3-ти семестър ще ви покаже магията на кулинарията, чрез добре композирано многостепенно меню, което със сигурност ще помните дълго.
.
.
За Влади:
Владимир Тодоров има международен опит, който се простира от Холандия и Белгия до Северна Америка. Въпреки деликатната си възраст, Влади се справя изключително добре с предизвикателната позиция на главен готвач и ние много добре знаем това, тъй като Влади бе още по-млад, когато през 2016 печели приз Главен Готвач на България, по време на кулинарната купа. Сега Влади се наслаждава на живота в София и изразява страстта си към храната, чрез чиниите, които създава.

Детайли за менюто ще бъдат публикувани скоро! Побързайте да запазите маса и да опитате нещо великолепно. Може да запазите своите места директно през Фейсбук, на talents@hrcacademy.com или на 02 421 9068.